ΧΑΝΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ-ΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΤΖΗΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

/, Ανδρικό, Σύλογος/ΧΑΝΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ-ΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΤΖΗΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΧΑΝΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ-ΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΤΖΗΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Προσθήκη ακόμη 4 παικτών έκανε ο Κορυδαλλός στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου στην προσπάθεια του για τη σωτηρία της ομάδας από τον υποβιβασμό..

Ο πρώτο παίκτης είναι ο Αλέξανδρος Χαντζηανδρέου 20 χρονών και είναι ακραίος χαφ. Είναι δανεικός από τον Δούκα (ποδόσφαιρο σάλας) μέχρι το καλοκαίρι και έχει αγωνιστεί στο Νέο Ικόνιο (ποδόσφαιρο σάλας) και στο Χαλάνδρι. Η ομάδα του Κορυδαλλού ευχαριστεί τον Δούκα για τον δανεισμό του παίκτη.

Ο δεύτερος παίκτης που μπήκε στο ρόστερ είναι ο 27χρονος αμυντικός Ανδρικάκης Πέτρος που ήρθε από τον προσεχή αντίπαλο του Κορυδαλλού τον Φαληρικό Ακόμη έχει παίξει στον Κεραυνό Αγίου Παύλου, Αίας Μαραθέα, Αγία Ελεούσα, Ελπίδα Ασπροπύργου, Σπίθα Νικαίας και σε πιο μικρές ηλικίες σε Προοδευτική και Ιωνικό Νικαίας,

Ο τρίτος παίκτης που ήρθε είναι ο Σάμι Αλή 21 χρονών και παίζει αριστερό μπακ-χαφ. Ήρθε από τον Κρόνο Αιγάλεω ενώ έχει παίξει ακόμη και στην Ελλάς Ποντίων.

Τέλος ήρθε στην ομάδα ο έμπειρος σέντερ φορ Νίκος Μαντατζής ο οποίος είναι 33 χρονών. Έπαιζε στην ΑΕ Μεταμόρφωσης και παίζει πρώτη φορά στο πρωτάθλημα του Πειραιά. Έχει παίξει ακόμη στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, Λαρισσαικός, Λυκόβρυση, Πανερυθραικός, Πας Ωρωπός, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και στον Άτταλο.

Η διοίκηση του Κορυδαλλού τους καλώσορίζει στην ομάδα.

By | 2018-02-02T00:37:32+00:00 Φεβρουάριος 2nd, 2018|Ανακοινώσεις, Ανδρικό, Σύλογος|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.