G-1J6G3KC4PH ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ – Α.Ο. Κορυδαλλός

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

Ο ΑΟ Κορυδαλλός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Αρειμάνιο Κορυδαλλού.

Η ανακοίνωση του φροντιστηρίου Αρειμάνιο Κορυδαλλού :

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Αρειμάνιο Κορυδαλλού προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές του Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ να μας γνωρίσουν και να γίνουν σπουδαστές μας, λαμβάνοντας από εμάς την απαραίτητη εκπαιδευτική κατάρτιση, την παιδεία αλλά και την αυτοπεποίθηση για τα επόμενα χρόνια τους.

Για κάθε αθλητή του Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ που θα εγγραφεί στο εκπαιδευτήριό μας, προσφέρουμε το κόστος της μηνιαίας συνδρομής του στην ομάδα για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 καθώς και ένα είδος από τα παρακάτω:

1) Σετ φόρμας    2) Μπουφάν    3) Εμφάνιση προπονήσεων

Ο Όμιλος Αρειμάνιο ξεχωρίζει γιατί εδώ και τρεις δεκαετίες , εκτός από τα σύγχρονα μέσα και τους υψηλά καταρτισμένους εκπαιδευτικούς του, έχει πάντα ως προτεραιότητά του τον μαθητή και βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Αυτός είναι ο κυρίαρχος λόγος που οι σπουδαστές μας είναι τόσο κοντά μας.

Ξεκινάμε από το Δημοτικό και χτίζουμε το μέλλον των μαθητών μας μέχρι και την αποφοίτησή τους από το Λύκειο παρέχοντας προσωπικό σύμβουλο για όλη τη διάρκεια της φοίτησης, αλλά και επαγγελματικό προσανατολισμό μόνο με τους καλύτερους! Το μηχανογραφικό δημιουργείται με βάση τους στόχους και τα «θέλω» του κάθε μαθητή και πραγματικά εξατομικευμένα!

Τα υψηλά αποτελέσματα επιτυχίας των μαθητών μας, 7000 επιτυχόντες, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης αγγίζουν το 93%.  Για φέτος και μέχρι στιγμής είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τρεις 100% υποτροφίες σε γνωστά ιδιωτικά σχολεία από μαθητές μας οι οποίοι κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στους υπόψη διαγωνισμούς!!!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δημιουργήσαμε νέα καινοτόμα προγράμματα σπουδών και μαζί με τα ήδη καθιερωμένα σας τα παραθέτουμε παρακάτω:

 

1) Προγράμματα σπουδών για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου

2) Μελέτη Δημοτικού και Γυμνασίου

3) Εξειδικευμένη προετοιμασία για τις εξετάσεις των Πρότυπων Γυμνασίων-Λυκείων και ιδιωτικών σχολείων

4) Ειδικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου με θεματικές ενότητες:

α) Διερευνητική και συνεργατική μάθηση με έμφαση στις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά

β) Αρχαία

γ) STEAM (Science, Technology, Engineering, the Arts and Mathematics )

δ) Υπολογιστική Σκέψη (computational thinking)ε) Παιδική Λογοτεχνία

5) Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ενίσχυσης μαθητών όλων των βαθμίδων με μαθησιακές δυσκολίες και κάλυψης κενών σε γνωστικά αντικείμενα προηγούμενων τάξεων.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να επισκεφτείτε το εκπαιδευτήριό μας και να ενημερωθείτε για τα προγράμματά μας, έτσι ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για το παιδί σας. Ερχόμενοι, μπορείτε επίσης να γνωρίσετε τους καθηγητές, να μιλήσετε μαζί τους επιλύοντας οποιαδήποτε απορία σας.

Με 30 χρόνια εμπειρίας, μέσα από μια διαδικασία με επίκεντρο τον μαθητή, κάθε χρόνο έχουμε όλο και περισσότερους μαθητές και γονείς που μας εμπιστεύονται για το εγγυημένο αποτέλεσμα αλλά και για την αγάπη, τη συλλογικότητα, το ήθος και την παιδεία που καλλιεργούμε σε κάθε παιδί. Με σταθερές βάσεις και ένα περιβάλλον οικείο, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο ένα. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Με εκτίμηση,

Κουντουμάδης Θεόδωρος    Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος

Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ , MBA Τεχνοοικονομικά
Υπ. Διδάκτωρ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Στοιχεία επικοινωνίας: Ταξιαρχών και Σερρών 46, Κορυδαλλός    Τηλέφωνο 2104930077-78

web: www.areimanio.gr , e-mail: [email protected]

About the Author:

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.