G-1J6G3KC4PH ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 2015 – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΜΠΑΞΗ – Α.Ο. Κορυδαλλός

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 2015 – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΜΠΑΞΗ

//ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 2015 – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΜΠΑΞΗ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 2015 – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΜΠΑΞΗ

Έγινε με μεγάλη επιτυχία και από πλευράς προσέλευσης αλλά και από πλευράς οργάνωσης, η ετήσια κοπή της πίτας του ΑΟ Κορυδαλλός που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31/1/2015.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι του sport fm Θανάσης Λαζαρίδης και Δημήτρης Μαχαίρας.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Αγιουτάντης που τόνισε για την περαιτέρω ενδυνάμωση των ακαδημιών αλλά και ότι του χρόνου η διοίκηση θα βρει κι άλλους αθλητικούς χώρους για τις προπονήσεις των ακαδημιών καθώς βρίσκονται σε αυξητικές τάσεις. Τέλος ευχαρίστησε του γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην οικογένεια του ΑΟ Κορυδαλλός.

Στα πολιτιστικά πλαίσια ο ΑΟ Κορυδαλλός έκανε σημαντικές βραβεύσεις. Η πρώτη βράβευση ήταν στη Unicef και στον προέδρο της κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο.  Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο του ΑΟ  Κορυδαλλός να βραβεύει μια διεθνή οργάνωση όπως η Unisef.

Αναγνωρίζοντας το τεράστιο κύρος της όλα αυτά τα χρόνια διεθνώς, θελήσαμε να βοηθήσουμε με την ενέργεια μας  και να υποστηρίξουμε το φιλανθρωπικό της έργο. Είναι δύσκολο κανείς να μιλήσει για την μέγιστη κοινωνική προσφορά της  Unisef, αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται ο κάθε ένας από την πλευρά μας να βοηθά και να προτρέπει προς τέτοιες ενέργειες.

Στο πρόσωπο του προέδρου της στην Ελλάδα Λάμπρου Κανελλόπουλου, βλέπουμε χιλιάδες ανθρώπους που κάτω από αντίξοες συνθήκες και κάποιες φορές με κίνδυνο την ζωή τους να προσφέρουν ανιδιοτελώς τα πάντα από γνώσεις και υλικά προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πιο όμορφο κόσμο δίχως πολέμους, φτώχεια και πείνα.

Ακολούθησε μέσα σε μία πραγματικά συγκινησιακή ατμόσφαιρα η βράβευση του τρις παραολυμπιονίκη και σημαιοφόρου της ελληνικής ομάδας στην Παραολυμπιάδα του 2012 στο Λονδίνο, στον άνθρωπο που έχει πάει σε 5 Παραολυμπιακούς αγώνες και κατέχει παγκόσμια ρεκόρ Χρήστου Ταμπαξή για την προσφορά του στη ζωή και τον αθλητισμό.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη στις βραβεύσεις πήρε ένα μεγάλος Πειραιώτης ποδοσφαιριστής και άνθρωπος ο Γιάννης Μανδρέκας που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Τέλος βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο του ΑΟ Κορυδαλλός οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, Γιώργος Γουναρόπουλος, Μίλτος Σαχπατζίδης και από τους νεώτερους ο Χρήστος Μανουλίδης.

Την ομάδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Κορυδαλλού κ. Σταύρος Κασιμάτης, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Βράκας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παύλος Γερακάρης, Γιώργος Βιδάλης, Καίτη Κυλάκου, Γιώργος Δημόπουλος, Αλέξης Θανόπουλος και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Κορυδαλλού ο κ. Γιώργος Μακρινός.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης.

Από την Ε.Π.Σ.Π. ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Χολέβας, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας κ. Γιάννης Ποντίκης, ο ταμίας κ. Γιάννης Σταματάτος και ο πρόεδρος των παρατηρητών κ. Λουκάς Κανδύλης.

Ακόμη τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού κ. Δημήτρης Μπούγας, το μέλος του Δ.Σ. του Παννεαπολικού κ. Νίκος Καρβούνης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Προοδευτικής κ. Αλέκος Λιθόπουλος και ο παλαίμαχος παίκτης της Προοδευτικής κ. Βασίλης Ξανθόπουλος. Τέλος παρευρέθηκε από το κανάλι ένα ο κ. Νίκος Παρασκευάκος.

Αυτή η όμορφη βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.[/fusion_text]

By | 2015-02-04T01:47:33+02:00 4 Φεβρουαρίου, 2015|Ανακοινώσεις|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.