ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

//ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη έζησαν…..  τα παιδιά στην παιδιατρική μονάδα στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά παραμονή των Χριστουγέννων. Συνεπής στο ραντεβού της η ομάδα του ΑΟ Κορυδαλλός  μοίρασε δώρα και εισέπραξε χαμόγελα και αγάπη από τα παιδιά.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας Αγιουτάντη Γιάννη, τον αντιπρόεδρο Λεκάκη Γιάννη και τον προπονητή της Σίμο Καραγιαννίδη παρέδωσαν τα παιχνίδια που πρόσφεραν με πολύ αγάπη η ομάδα και τα παιδιά των ακαδημιών.

Η κοινωνική δράση της ομάδας του Κορυδαλλού, εκτός από το συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει την κοινωνική προσφορά της και πέραν της ουσιαστικής κάλυψης των αναγκών αυτών των οικογενειών τις γιορτινές ημέρες, στόχο έχει την περαιτέρω κινητοποίηση όλων μας σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο με αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, μπορούμε να ελπίζουμε ότι οι ευχές μας για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος, μπορούν να ευοδωθούν…

Ο ΑΟ Κορυδαλλός όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος στέκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά προσφέροντας τους με τον τρόπο του λίγη χαρά και χαμόγελα.

By | 2016-01-08T22:43:19+00:00 Ιανουάριος 8th, 2016|Ανακοινώσεις|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.