G-1J6G3KC4PH ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ…….. – Α.Ο. Κορυδαλλός

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ……..

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ……..

Μετά το παιχνίδι του ΑΟ Κορυδαλλός με την Κύπρο Κορυδαλλού στα μέσα Φεβρουαρίου όπου οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν με 3-0, οι παίκτες του Δημήτρη Αλειφεράκη είχαν 4 παιχνίδια μέχρι το ρεπό τους όπου αν κατάφερναν να πάρουν το λιγότερο 8 βαθμούς θα ήταν πλέον πολύ δύσκολο στο να μην ήταν στα play out όπου θα διεκδικούσαν την παραμονή τους στον 2ο όμιλο στην Α’ κατηγορία.

Είχε να παίξει με την Χαραυγή εντός έδρας, την Χαλκηδόνα εκτός, με Νίκη Ρέντη εντός και τέλος την Αστυπάλαια Κορυδαλλού στον Κορυδαλλό σαν “φιλοξενούμενος”. Κι όλα αυτά υπολογιζόντουσαν στον Κορυδαλλό για να μην φθάσουν να διεκδικήσουν την είδοσο τους στα play out μετά το ρεπό τους με αντιπάλους τον Καραβά εκτός, τον Αίας Σαλαμίνας εντός και ΑΣ Ποντίων και ΑΕ Περάματος εκτός έδρας.

Ο Κορυδαλλός από την 1η τετράδα αγώνων πήρε 5 βαθμούς μόνο, καθώς ήρθε ισόπαλος με την Χαραυγή 2-2 σ΄ ένα ματς όπου δέχτηκαν την ισοφάριση στο 92′ από την καλύτερη Χαραυγή όπου παραλίγο να πάρει και τη νίκη με τον Ηλιόπουλο στο 94′. Σ’  ένα παιχνίδι όπου ο Κορυδαλλός σε δύο φάσεις έκανε 2 γκολ με τον Παναγιώτη Σαραντέα. Κέρδισε εκτός έδρας την Χαλκηδόνα με πέναλτι του Μαντατζή και περίμενε πλέον στις 11 Μαρτίου τη Νίκη Ρέντη όπου θα μπορούσε με νίκη να είχε εξασφαλίσει την είσοδο του στα play out.
“Μοιραίος” παίκτης αυτού του παιχνιδιού ο “ήρωας” του αγώνα με την Χαραυγή Παναγιώτης Σαραντέας που ένας εκνευρισμός της στιγμής ανάγκασε τον διαιτητή του αγώνα να τον αποβάλλει στο 30′ και η ομάδα του να παίξει στα επόμενα 60′ λεπτά με 10 παίκτες. Μέχρι εκείνη τη στιγμή όλα πήγαιναν ρολόι καθώς ο Κορυδαλλός ήταν καλύτερος και μπροστά στο σκορ από το 28′ με γκολ του Σπύρου Γκανίδη. Ο Κορυδαλλός ήταν καλύτερος και μετά την αποβολή και μπορούσε να είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι χάνοντας για άλλη μία φορά αρκετές ευκαιρίες που τελικά τις “πλήρωσε” με την ισοφάριση του Τσέλικα στο 76′ χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Στο τελευταίο παιχνίδι πριν το ρεπό ο Κορυδαλλός έπαιξε με την Αστυπάλαια Κορυδαλλού και κατάφερε γι άλλη μία φορά να χάσει παιχνίδι που μπορούσε τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία. Οι Αστυπαλιώτες που ήταν καλύτεροι στο πρώτο τέταρτο προηγήθηκαν στο 16′ με τον Γιδάρη, με τους Κορυδαλλιώτες να είναι καλύτεροι μετά το γκολ που δέχτηκαν να έχουν δοκάρι με τον Δερμεντζόγλου στο 43′ και να ισοφαρίζουν με τον Χατζηελευθερίου στο 44′. Και εκεί που πίεζαν στο 2ο ημίχρονο για τη νίκη οι “ερυθρόλευκοι” σε μια αντεπίθεση η ομάδα της Αστυπάλαιας στο 77′ με τον Κουβάτσο έκαναν το 2-1 ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Δημήτρη Αλειφεράκη.

Σ’ όλα αυτά υπήρχε και κάτι θετικό για τον Κορυδαλλό. Ποιο είναι αυτό; απλά οι αντίπαλοι του Κορυδαλλού για τον απ’ ευθείας υποβιβασμό και για τα play out μέχρι και την αγωνιστική του ρεπό δεν πήραν κι αυτοί τα αποτελέσματα που ήθελαν ώστε να εξασφαλιστούν.

22η αγωνιστική
ΑΟ Κορυδαλλός-ΑΕ Χαραυγή 2-2
ΑΣ Ποντίων-ΑΕ Περάματος 2-2
Ήφαιστος-Νίκη Ρέντη 3-1
Φαληρικός-Αστυπάλαια Κορ. 1-2

23η αγωνιστική
ΑΟ Χαλκηδόνας-ΑΟ Κορυδαλλός 0-1
ΑΕ Χαραυγή-ΑΕ Περάματος 3-1
Νίκη Ρέντη-Κύπρος Κορ. 0-1
Αμπελακιακός-ΑΣ Ποντίων 2-1
ρεπό ο Φαληρικός

24η αγωνιστική
ΑΟ Κορυδαλλός- Νίκη Ρέντη 1-1
ΑΣ Ποντίων-Ελλάς Ποντίων 2-0
Καραβάς-Φαληρικός 2-0
ΑΕ Περάματος-Αμπελακιακός 0-5

25η αγωνιστική
Αστυπάλαια Κορ.-ΑΟ Κορυδαλλός 2-1
Ελλά Ποντίων-ΑΕ Περάματος 3-0
Νίκη Ρέντη-ΑΟ Χαλκηδόνας 3-4
Θύελλα Μοσχάτου-ΑΣ Ποντίων 0-0
Φαληρικός-Αίας Σαλαμίνας 0-3

26η αγωνιστική
ΑΕ Περάματος-Θύελλα Μοσχάτου 1-1
ΑΣ Ποντίων-Φαληρικός 4-1
Νίκη Ρέντη- ΑΕ Χαραυγή 0-3
ρεπό ο ΑΟ Κορυδαλλός

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι :

10…ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ……….28 (24 αγώνες)
ΑΕ Χαραυγή (εκτός)-Θύελλα Μοσχ. (εντός)-Φαληρικός (εκτός)-Ήφαιστος (εντός)
—————————————————————————————————
11…ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ……………..22 (24)
Ήφαιστος (εκτός)-Κύπρος Κορ. (εντός)-ΑΟ Κορυδαλλός (εντός)-ΑΟ Χαλκηδόνας (εκτός)
12…ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ………..17 (24)
Φαληρικός (εκτός)-Ήφαιστος (εντός)-Κύπρος Κορ. (εκτός)-ΑΟ Κορυδαλλός (εντός)
13…ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ………16 (24)
ΑΟ Καραβάς (εκτός)-Αίας Σαλαμίνας (εντός)-ΑΣ Ποντίων (εκτός)-ΑΕ Περάματος (εκτός)
14…ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ…………….13 (25)
Αστυπάλαια Κορ. (εκτός)-Ρεπό-ΑΟ Καραβάς (εκτός)-Αίας Σαλαμίνας (εντός)
——————————————————————————————————
15…ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ……………..12 (24)
ΑΕ Περάματος (εντός)-Αμπελακιακός (εκτός)-Ελλάς Ποντίων (εντός)-Θύελλα Μοσ. (εκτός)

 

Όπως βλέπουμε στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές πρόκειται να γίνει “o χαμός” καθώς είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και για τον απ΄ευθείας υποβιβασμό, για την κατάταξη στα play out αλλά και για την απ΄ευθείας παραμονή αν καταφέρει να καλύψει τους 6 βαθμούς η ΑΣ Ποντίων από την Ελλάς Ποντίων. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνει μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Κορυδαλλός μέχρι στιγμής υπερτερεί στην ισοβαθμία του Φαληρικού αφού τον έχει κερδίσει και στους δύο αγώνες αλλά χάνει από την Νίκη Ρέντη αφού έχει χάσει και φέρει ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια. Όσο αναφορά με ΑΣ Ποντίων και ΑΕ Περάματος θα πρέπει να γίνουν και τα δεύτερα παιχνίδια για να δούμε τι γίνεται. Στον πρώτο γύρο πάντως ο Κορυδαλλός έχει χάσει και από τις δύο ομάδες.

Οι παίκτες του Κορυδαλλού πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω να δουλέψουν με τον Δημήτρη Αλειφεράκη αυτόν τον τελευταίο ενάμιση μήνα ώστε να παρουσιαστούν σε μία τέτοια αγωνιστική κατάσταση ώστε να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουν, αρχής γενομενης από το Σάββατο όπου θα παίξει με τον “πληγωμένο” αλλά και κυπελλούχο Πειραιά AO Καραβά…..

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ…….

By | 2018-03-27T22:07:46+03:00 27 Μαρτίου, 2018|Ανακοινώσεις, Ανδρικό, Σύλογος|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.