G-1J6G3KC4PH Α.Ο. Κορυδαλλός – Θύελλα Κορυδαλλού – Α.Ο. Κορυδαλλός

Α.Ο. Κορυδαλλός – Θύελλα Κορυδαλλού

//Α.Ο. Κορυδαλλός – Θύελλα Κορυδαλλού

Α.Ο. Κορυδαλλός – Θύελλα Κορυδαλλού

Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. 2-2 (29η αγωνιστική 2ος όμιλος Α’ κατηγορία Πειραιά)
ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ 1ου ΒΟΗΘΟΥ κ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ
Ματσάρα έγινε στο γήπεδο του Κορυδαλλού ίδιως στο 2ο ημίχρονο ανάμεσα στον ΑΟ Κορυδαλλό και την Θύελλα Κορυδαλλού. Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με ένταση μέσα σε σωστά αγωνιστικά πλαίσια για τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές χωρίς σκοπιμότητες με 4 γκολ, 33 (16-17) τελικές προσπάθειες στις δύο εστίες που από αυτές τις προσπάθειες οι 8 ήταν από τις λεγόμενες κλασσικές ευκαιρίες που οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων Κουλούρης και Σισαμόπουλος και ιδίως ο δεύτερος βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα και αποσόβησαν πολλά γκολ , 2 πέναλντι, 1 δοκάρι, 3 κόκκινες, 12 κίτρινες και αποβολές από τους πάγκους.
Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα και πιο επιθετικά η Θύελλα που ευτύχησε στο 14΄ να προηγηθεί μετά από μία φάση που έχει προηγηθεί φάουλ του Θεοδωρίδη (τράβηγμα φανέλας) στον Μπουλέ μετά ανατροπή του Θεοδωρίδη από τον Μπουλέ, μέσα εκεί πετάχτηκε ο έμπειρος Μελανιφίδης και με έξυπνο πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 25’ ο Καστρινόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ανάγκασε τον Σισαμόπουλο να κάνει την 1η σημαντική επέμβαση στον αγώνα.
Στο 32’ κάθετη πάσα στον Τσιμιλιώτη (που καλυπτότανε) ο 1ος βοηθός κ. Ζησιμόπουλος σήκωσε το σημαιάκι αλλά ο κ. Καρυοφύλλης πήρε την φάση επάνω του και άφησε να συνεχιστεί η φάση με τον Τσιμιλιώτη να σουτάρει άουτ από κοντά.
Στο 38’ σε νέα εκτέλεση φάουλ από τον Τσιμιλιώτη αυτή την φορά ο Σισαμόπουλος πετάχτηκε στο “Γ” της εστίας του και έβγαλε την μπάλλα κόρνερ.
Στο 39’ ο Καστρινόπουλος έβγαλε την σέντρα ο Τσιμιλιώτης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλλα στο οριζόντι δοκάρι στο “rimpaut” ο Λεκάκης σούταρε με τον Σισαμόπουλο να κάνει άλλη μία μεγάλη απέκρουση.
Στο 2ο ημίχρονο και στο 47’ ο Μελανιφίδης μπήκε από τα δεξιά παράλληλα με την γραμμή του άουτ σούταρε δύο φορές με τον Κουλούρη να αντιδράει σωστά και να σώζει τον Κορυδαλλό.
Στο 52’ κερδίζει μία χαμένη μπαλλιά ο Κστρινόπουλος που δίνει στον Τσιμιλιώτη γύρισμα του Τσίμιλιωτη στον Λεκάκη που σούταρε από ευνοική θέση με τον Σισαμόπουλο να κατεβάζει και αυτή τη φορά τα “ρολλά”.
Στο 54’ βαθιά μπαλλιά στον Μελανιφίδη που είναι 2 μέτρα μετά την σέντρα και μπροστά από τους αμυντικούς του Κορυδαλλού με τον κ. Ζησιμόπουλο να βρίσκεται κακώς στη γραμμή στης σέντρας χάνοντας την φάση και αφήσε το οφσάιντ και την φάση να εξελιχθεί με τους αμυντικούς του Κορυδαλλού να ανακόπτουν τον επιθετικό της Θύελλας Κορυδαλλού.
Στο 60’ ο Βέττας μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Καλογερόπουλο καθαρά χωρίς να του δείχνει όπως ορίζει ο κανονισμός κίτρινη κάρτα. Το πέναλντι εκτέλεσε ο Κανταρτζής κάνοντας το 1-1.
Στο 64’ ο Καστρινόπουλος βγήκε μπροστά από θέση μέσα δεξιά προσπάθησε να κρεμάσει τον Σισαμόπουλο που ήταν εκτός εστίας αλλά η μπάλλα έφυγε πολύ άουτ. Στο 65’ Τσιμιλιώτης έκλεψε την μπάλλα από τα αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα στέλνοντας την μπάλλα στο 2ο δοκάρι που ήταν ο Καστρινόπουλος που έστειλε από ευνοική θέση την μπάλλα άουτ στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τους Κορυδαλλιώτες.
Στο 69’ ο Μελανιφίδης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά ανατράπηκε αλλά ο κ. Καρυοφύλλης έκλεισε τα μάτια στο πέναλντυ υπέρ της Θύελλας Κορυδαλλού.
Στο 74’ ο Θεοδωρίδης από καλή θέση έπιασε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλλα στην γωνία του Κουλούρη που πετάχτηκε εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλλα κόρνερ.
Στο 76’ ο Μελανιφίδης πήρε την μπάλλα μέσα στην περιοχή κάνοντας καθαρό φάουλ όμως με το αριστερό χέρι χτυπώντας στο πρόσωπο τον Νικολάτο ο 1ος βοηθός (ήταν από την μεριά του) και ο διαιτητής κ. Καρυοφύλλης “δεν είδαν τίποτα” άφησαν να εξελιχθεί η φάση στην οποία μετά έγινε ανατροπή από τον Μπουλέ που δεν τιμώρησε ούτε με κίτρινη κάρτα αφού ήταν πέναλντι. Το πέναλντι εκτέλεσε ο Κυριτσιμπασάκης δίνοντας προβάδισμα στους “μπλε”.
Στο 77’ σύμφωνα με τα στατιστικά του www.studiomagic.gr που κάλυπτε τον αγώνα η κατοχή της μπάλλας ήταν 66%-34% υπέρ του ΑΟ Κορυδαλλός ενώ η τελικές ήταν 13-13.
Στο 80’ ο Κυριτσιμπασάκης έκανε φάουλ τραβόντας την φανέλα από πίσω του Τζουμανάι χωρίς ο κ. Καρυοφύλλης να δείξει την 2η κίτρινη στον παίκτη της Θύελλας.
Στο 85’ ο Χατζηλίας έκανε πολύ ωραία το 1-2 με τον Κανταρτζή με τον πρώτο να πλασάρει εύστοχα τον Σισαμόπουλο ισοφαρίζοντας για 2η φορα στον αγώνα ο Κορυδαλλός. Σε εκείνο το χρονικό σημείο υπήρξε λεκτικό επεισόδιο του τερματοφύλακα του Κορυδαλλού με τον Σατάλογλου που είχε γίνει αλλάγη από το 75’ και ο οποίος μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο κ. Καρυοφύλλης να αποβάλει και τους δύο παίκτες με κόκκινη κάρτα.
Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Καρυοφύλλης απέβαλε και τον Νικολάτο γιατί του είπε “ είστε απαράδεκτοι ρε”……κατά τον κ. Καρυοφύλλη.
Σύμφωνα με τα στατιστικά του www.studiomagic.gr τελικά η κατοχή της μπάλλας ήταν 57%-43% υπέρ του ΑΟ Κορυδαλλός με τις τελικές να είναι 17-16 υπέρ της Θύελλας Κορυδαλλού.
Κατώτερη του αναμενομένου για τέτοιο παιχνίδι η διαιτησία του κ. Καρυοφύλλη και του 1ου βοηθού κ. Ζησιμόπουλου που ο πρώτος κράτησε 5’ μόνο καθυστέρηση σ΄ένα παιχνίδι που είχε 5 αλλαγές, 2 κόκκινες κάρτες, τουλάχιστον ο γιατρός του αγώνα μπήκε 5 φορές μέσα στο 2ο ημίχρονο, 3 αποβολές παραγόντων από τους πάγκους, σταμάτημα του παιχνιδιού τουλάχιστον για 2 λεπτά για να αποχωρήσουν οι αποβληθέντες από τον αγωνιστικό χώρο………εξαιρετική η κ. Κουτσουμπού.
Από την ισοπαλία και μετά την ήττα του Αργοναύτη από την Αμφιάλη ευνοήθηκε ο Κορυδαλλός που κρατάει πλέον γι άλλη μία φορά την τύχη στα….πόδια του αλλά πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια καθώς παίζει με τον Αμπελακιακό.
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Ζαχαρίου (86’ Λιούμπης), Μανωλιάς, Τζουμανάι, Μωράκης (26’ λ.τρ. Νικολάτος), Μπουλές, Καστρινόπουλος, Κανταρτζής, Τσιμιλιώτης, Βέττας, Λεκάκης (71’ λ.τρ. Χατζηλίας).
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. : Σισαμόπουλος, Καλογερόπουλος, Καραγκιαούρης (66’ Μιχαήλ), Λάζη, Μαρτσόπουλος, Μουατζίρης, Τόμπρος, Σατάλογλου (75’ Σέρβος), Μελανιφίδης, Κυριτσιμπασάκης, Θεοδωρίδης.
By | 2014-06-02T19:38:26+03:00 12 Απριλίου, 2014|Ανδρικό|0 Comments

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.